Ziua Internațională a Fericirii

by mrggeo

Să vă spun eu de ce a fost aleasă tocmai azi? Pentru că astăzi este ziua celei mai bune prietene a mea. N-ai cum să nu zâmbești când o vezi cât e de mică și de drăgălașă. Dar nu vă lăsați păcăliți de aparențe, e mai puternică decât noi toți la un loc.

Să vă spun de ce am numit-o, o numesc și o voi numi mereu cea mai bună prietenă a mea. O cunosc de ani buni, ne-am cunoscut prin intermediul unui fost iubit de-al meu, fost coleg de liceu de-al ei și, totodată, și prieten foarte bun. Nopțile pierdute pe mess, facebook și la telefon, care pot să spun că au avut un rol constructiv în viața mea, i le datorez ei. Mare parte din ceea ce sunt azi, sunt mulțumită ei, pentru că, voluntar sau involuntar, m-a îndrumat. Mi-a arătat calea grea, mi-a arătat și calea ușoară, dar m-a lăsat să aleg singură. Iar atunci când am greșit, nu m-a felicitat, dar nici nu m-a certat, ci pur și simplu mi-a fost alături. Rar găsești astfel de oameni în ziua de azi. În ciuda faptului că ne despart doar 97 de km, nu am reușit să ne vedem niciodată, dar în același timp, nu am reușit să uităm una de alta niciodată. Însă sunt mai mult decât sigură că acest lucru se va întâmpla, adăugând, de asemenea, că face parte din ”The To Do List”.

Iubita mea, astăzi, de Ziua Internațională a Fericirii și de ziua ta, vreau să-ți spun un călduros și pervers „La mulți ani!”, să ai parte de o zi superbă și de o noapte memorabilă, să le zâmbești tuturor, chiar și „prietenilor” care-ți vor atinge acel obrăjor drăguț și fin la care nu oricine are acces și să fii cea mai iubită dintre pământeni. Te iubesc și sper ca următoarea aniversare să ne prindă împreună, în aceeași cameră, alături de o sticlă de șampanie și un covor imeeens din petale de trandafiri!

Advertisements