Totul ei

by mrggeo

Imagine

„ Toate acele lucruri nespuse le vei găsi acum în faptele ei, în atitudinea ei față de ceilalți – cu tine va fi mereu la fel – , în refuzul mândru pe care-l va oferi fiecărui bărbat doar din dorința de a fi din nou a ta. Singura și eterna ei dorință, de care tu n-ai habar și nici nu vei avea vreodată, în schimbul căreia ar renunța în orice clipă la tot. 
Zâmbetul ei inocent a fost înlocuit de privirea perversă și cerșetoare, fiind cea care oferă confirmarea tuturor devoratorilor, sperând că va găsi măcar o fărâmă din tine, din omul vieții sale. Micile trucuri, joculețele voastre, tachinările.. s-au transformat; au devenit simple copilării, de care maturitatea ei nu ar fi prea încântată. Și simpla strângere de mână.. e inexistentă acum; inexistență care a apărut odată cu dispariția nevoii de afecțiune, una din multele nevoi pe care doar tu știai cum să le satisfaci. 
Astăzi.. nimeni nu-i mai poate oferi nimic. Nimeni în afară de ea. Tot ce are sau nu are e datorită ei.. și, totodată, datorită absenței tale. A devenit un haos.. același haos pe care tu știai cum să-l organizezi, doar că acum e mai dezordonat și mai împrăștiat ca niciodată. Însă singurul lucru pe care tu îl vei mai primi este imaginea unei femei sigure, a unei femei mature, pe care nimeni n-o poate călca în picioare, a cărei superioritate te va intimida doar prin simpla ei prezență. ”

Advertisements